Вперше за 35 років дитсадок отримав нові меблі!

06.01.2017 року у наш дошкільний заклад було завезено дитячі меблі завдяки співпраці Первомайської міської ради з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) GIZ GmbH в рамках проектної пропозиції для програми “Спеціальна ініціатива “Україна” у напрямку з підтримки органів місцевого самоврядування України.

Ми отримали 275 дитячих ліжок ( на кожну дитину), дитячі столи "Пазли" для дітей молодшого та ясельного віку - 24 шт , 24 двомісних стола для старших дітей, столи для куточків зображувальної діяльності "Райдуга" у кожну групу ( 13 шт), на наступному тижні очікуємо дитячі стільці.

Від імені всіх працівників дитсадка висловлюємо щиру подяку міському голові Бакшеєву М.М., міськвиконкому та представникам німецького уряду за такий необхідний подарунок дітям до Різдва!

А батьків запрошуємо з 10.01.17 надати допомогу своїм групам для швидкого складання ліжок та столів ( просимо звертатися до вихователів та приходити із своїм інструментом)

Кiлькiсть переглядiв: 287

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.